Este sitio es propiedad de cookies de terceros.
Si usted continúa con nosotros, entendemos que acepta nuestro uso de cookies.

  • Este sitio usa cookies. Para continuar usando este sitio, debes aceptar nuestro uso de cookies. Más información.
Home

Solucionado Problemas Softcam Panel , Home build OpenSPA 7.4

versus

Usuario
Amigo OpenSPA
Forero
#1
Hi all,
thx for your great work, i like so much your image , for me it's best image on OE-A,
so i just build this image with OE-A 4.3 ,work fine fast and beautiful , just one problemas with OpenSPA panel, there is no Softcam menu ?!! i don't know why it's not build with image ? i have all other stuff, only Softcam panel it's missing ?
if u can help me to solve this probelm , or tell me what i need to check with my build environment.
here is screenshot for spateam panel :




thank you.
 

evox

OpenSpa Team
Miembro del equipo
#2
To see the softcam menu you have to install a camd (oscam, cccam, etc), once installed the menu should appear.
 

versus

Usuario
Amigo OpenSPA
Forero
#3
i have installed ncam oscam,reboot my box, nothing , no softcam menu ? should be installed from feed, because i have local feed , but i don't have softcam in my local feed, so i install local ipk with openspa panel .
 
Última edición:

Tururu

Seguro que funciona.?
Miembro del equipo
Moderador OpenSPA
#6
Los que saben estan trabajando ó estan de vacaciones/Those who know are working or on vacation.
Paciencia/Patience..:beach:
PD: Creo que lo entiendes bien, pero mejor en los 2 por si tienes prisa.
 

versus

Usuario
Amigo OpenSPA
Forero
#8
thanks , but for me it's Bug if i should install camd to get softcam menu, no it's should be with openspa panel , and from softcam panel i choose camd i want to install .
i have tried but not success so im waiting for people who know ..
 

versus

Usuario
Amigo OpenSPA
Forero
#10
Hi all, so i made some progress , now i have Softcam panel , this panel it's specific to openspa, it's check some file to know if camd are installed or not , if u install oscam or cccam manuel with ipk and it doesn't have this files, so softcam panel neve show.

My problem for now is softcam panel don't know i have installed oscam and cccam so , i can't start them .

I build local image and feed, the problem , softcam it's secret private feed so i don't have openspa softcam :/ !!

so please if u have vuduo or any devices with MIPS processor , download for me oscam from feed openspa, thank you.





my second problem , i can't activate my installed oscam or cccam ?? also if i select from init.d/

 

Tururu

Seguro que funciona.?
Miembro del equipo
Moderador OpenSPA
#13
Compila mejor la 7.3, como indica Evox, al 7.4 esta pendiente de pulir.
Compile 7.3 best, as Evox indicates, at 7.4 it is pending polishing.
 

versus

Usuario
Amigo OpenSPA
Forero
#17
Hi friend,

Re-compyle the image, we added new SoftCam Panel method that uses OpenATV for secret-feeds.

We need fix some things but the image is functional and works new feature.
camd installed from OpenATV for secret-feeds.

thanks my friend , it's okayy now !

Question about build :

to get new enigma version i should remove my build folder ?

can you also fix this : https://openspa.info/threads/e2istream-problema.48614/


thank you



 

darkmantk

OpenSpa Team
Miembro del equipo
#18
camd installed from OpenATV for secret-feeds.

thanks my friend , it's okayy now !

Question about build :

to get new enigma version i should remove my build folder ?
No.

Before that you compile new image, need type in terminal:

make update

This update all git repositories, after you can build image and this compile with latest changes in repositories.

About E2iStream plugin, read your link thread.

Greetings.
 

versus

Usuario
Amigo OpenSPA
Forero
#19
Hi my friend
sorry for asking again ,
i know about make update , but i get update only from oe-alliance , not for enigma2 , i don't know why, i don't get last change , it's always last update of july , i removed build folder , and it's work.
thank you